O nama

Devedesetih godina, kako bi predstavljalo Bariatrix-a Europe® u Italiji osnovano je poduzeće
INTER-MED® S.r.l. koje od tada intenzivno radi na usavršavanju metodologija gubljenja težine sa izrazitim uspjehom. Poduzeće INTER MED d.o.o. je ekskluzivni zastupnik Bariatrix-a za Republiku Hrvatsku, kao i svih metodologija za gubljenje i regulaciju težine koje su razvijane tokom zadnjih petnaest godina.
Dr. Darko Caruzzi, poznati dijetolog i nutricionist, na osnovu dugogodišnjeg rada s proteinskim dijetama, posebno u vrednovanju njihovih rezultata, osmislio je najprije metodu Metaboličko – Alimentarne Reedukacije (MAR® metoda) koja se sprovodi uz liječničku kontrolu a potom i Protivit® dijetu.
Metodologije koje smo razvili za liječnike sada su maksimalni izraz sto se tiče preciznosti i efikasnosti proteinskih dijeta. Za iste se liječnicima omogućavaju kraća i/ili dulja usavršavanja u vidu jednodnevnog intenzivnog seminara te po potrebi prakse u raznim oblicima, a i organiziraju se dodatni seminari kroz koje se razmjenjuju iskustva i obrađuju teme iz dijetologije i nutricionizma. Liječnicima je na raspolaganju naše dugogodišnje iskustvo na osnovu kojeg pružamo stalnu savjetodavnu podršku.
Protivit® dijeta ne uključuje samo dijetu kojom dolazimo do željene težine, već i prehrambenu (re)edukaciju, te principe, koji su stup na kojem se zasniva zdravlje, dugovječnost i kvaliteta života.
Širina njene primjene na gotovo sve dobne skupine (od 14 godina nadalje) njena jednostavnost, prehrambena raznovrsnost i visoka učinkovitost čini je značajnim oružjem u borbi protiv viška kilograma. Protivit® dijetu možete provoditi samostalno, uz pomoć našeg Vodiča kroz prehranu.
 

INTER MED d.o.o.
Gregovo 1-14, 52440 Poreč

Tel: +385 52 433 663
       +385 91 324 08 36

Radno vrijeme za narudžbu proizvoda je 0-24h e-mail, naručivanje na brojeve telefona, roba stiže dostavnom službom In Time. Zbog promjena uvjeta poslovanja od 15.5.2016 cijena dostave za svaku narudžbu je 30 kn a dostava je besplatna za 5 ili više kutija proizvoda.Proizvodi se dostavljaju samo na području Republike Hrvatske.

E-mail: info@protivit.hr
Facebook: Protivit Hrvatska

Uvjeti korištenja