Iskustva korisnika Protivit dijete i Protivit proizvoda

2. srpnja 2014

 
 282332 447451755349553 1853091396 N

Pijem kortizonsku terapiju i usprkos tome mršavim sa Protivit dijetom
Č.O.,Poreč

Imam 56 godina. Sklona sam debljanju, ali mi se život okrenuo naopačke kad sam nešto više od godinu dana oboljela od polimijalgije. Jedini lijek koji se daje u tim slučajevima je kortikosteroid a poznato je da uz taj lijek dolaze i kliogrami. Na već preveliku težinu za moju visinu u godinu dana udebljala sam se 12 kg. Osjećala sam se teško, napuhnuto, nisam mogla disati pri većim naporima.Moram naglasiti da od tableta pijem Dekortin, Apazol, Tritazide, Movalis, Zaldiar i Alopurinol.Iz svih navedenih razloga odlučila sam zatražiti medicinsku pomoć.Puno sam puta sama pokušavala ići na dijetu ali bez uspjeha, pa bih brzo odustajala.Sa kompletnim nalazima krvi, javila sam se 20.1.2014 kod dr.Caruzzija, za kojeg sam čula da sa Protivit dijetom ima kod pacijenata odlične rezutate.izmjerio je moj visinu i težinu te detaljno objasio kako da se pridržavam prehrambenog plana a uz to sam dobila brošuru koja mi to olakšava.S obzirom da sam izrazila želju skinuti oko 20 kg određeno mi je trajanje od 135 dana.Striktno se pridržavam jelovnika u kojim ima i tjestenine i riže, mesa, ribe, povrća,salata. Ono što me posebno veseli je da za doručak se može pojesti kruha (30g) posnog sira ili jogurta ili jaje te sok od 2 naranče.Za vikend je dozvoljen 1 slobodan obrok, pa se može pojesti što god želite ali u roku od 2,5 sata.Ja sam izabrala ručak. Toliko sam bila sita da do kraja dana nisam imala potrebu jesti. Doktor me upozorio da se obroci ne smiju preskakati pa navečer ipak moram nešto lagano pojesti.Kao međuobroke 2 puta na dan uzimam PROTIVIT puding ili PROTIVIT pločice raznih okusa koji daju energiju, ublažavaju glad i zadovoljavaju potrebu za slatkim. Oni su ključ pokretanja biokemijskih procesa u tijelu za otapanje masnih naslaga. Nakon 3 tjedna došla sam na pregled i bila sam presretna kas sam vidjela da sam skinula 4,5 kg odnosno 3,4 kg masti što je jako bitno za cijeli proces. ovo mi je dalo još veću volju da u zadanom roku dođem do željene težine. Još moram naglasiti da se već sada bolje osjećam, nisam tako napuhana a i CRP se smanjio. Zaboravila sam napomenuti da su obroci količinom kao restoranske porcije, lako ih je pripremiti i ako jedete vani u svakom restoranu moći ćete naći obrok koji će vam se uklapati u dijetu.

7.4.2014

Nakon današnje kontrole imam još više motivacije za nastavak s dijetom. Do sada najuspješnija 4 tjedna su iza mene.

Izgubila sam 4,7 kg. osjećam se sve bolje iz dana u dan imam sve više snage.
Čim se bolje osjećam (s manje bolova, puno puno manje sam otečena a puno više pokretljiva) normalno da sam i bolje volje što mogu potvrditi i moji ukućani.
 

9.6.2014

Došao je i kraj planirane dijete od 135 dana. Sve je išlo točno prema planu kojeg je Dr.Caruzzi odredio još 21.1.2014

Skinula sam 17.9 kg od toga 13.54 masti. krvna slika je ok a CRP je smanjen na 3.4

Bila sam i na redovnom pregledu kod reumatologa koji mi je nakon godinu i pol ukinuo tablete kortizona.
Presretna sam zbog toga i osjećam se dobro.

Sada samo treba naučiti kako održati sadašnju težinu.

 

Franko Maurel, Novigrad

Samo prije četiri mjeseca teško sam hodao zbog bolova u leđima i nogama radi prekomjerne težine. Odlučio sam se za Protivit dijetu, kojom sam izgubio 20 kg sa lakoćom i bez većih odricanja. Mogu reći da je Protivit dijeta odlična i sada hodam bez problema i po 10 km dnevno. Osjećam se lakšim, pun snage i energije. Protivit dijeta promijenila mi je život.

Nataša Šepa, 34 g. Rijeka

Evo i moje iskustvo sa Protivit proizvodima ;-)
Kako sam intenzivno počela trenirati, jer sam htjela oblikovati svoje tijelo, pa i izgubiti koji kilogram, počela sam konzumirati Protivit proizvode, prema savjetu dr. Caruzzija.Ako se ne varam, uzimam ih od 9/2013.Jako sam se oduševila okusom proizvoda, a posebno mi se sviđa shake. Ima jako fin, kremast i pun okus. Što nisam osjetila kod shake-ova ostalih proizvođača.Kako sam ipak htjela napredovati najviše na oblikovanju svoga tijela, Protivit proizvode konzumiram kao obrok na poslu (shake, pločica, vafel), te ponekad za večeru (omlet, shake). Naravno, ako sam na putu, tu se uvijek nađe Protivit proteinska pločica (čokoladna, naravno.. ) u torbici, jer zaista daju energiju i osjećaj sitosti.

Svo ovo vrijeme kod dr. Caruzzija redovito mjerimo i postotak masnoće u tijelu, te se mogu pohvaliti da je postotak bio manji za 6% u 4 mjeseca. I mislim da je to jako dobar rezultat. Zadnje mjerenje masnoće: 22%.
U prva 2 mjeseca korištenja Protivit proizvoda, a ujedno i trening, gubitak je bio slijedeći:
- 31 cm (ukupno; mjereno: noge, bokovi, struk, grudi, ruke)
- 3 kg
S obzirom na cilj, gubila sam manje kg, a više cm. Što je i najbolje.
Izuzetno sam zadovoljna rezultatima koje sam postigla. No, imamo još posla, a i to ćemo završiti do ljeta. ;-)
Toplo preporučujem Protivit, jer uz redovitu konzumaciju možete očekivati odlične rezultate.